logo

Arrangementen & Partijenlijst








Natuurlijk hebben wij arrangementen in ons programma. Vanaf 4 personen en alleen op reservering: High Tea, High Wijn, ed.
Vanaf 15 personen en alleen op reservering: brunch, buffetten koud/warm, standing Diners, proeverijen of Russische avond met eten en drinken ed.

Partijenlijst ( alle prijzen zijn per persoon, inclusief BTW)

Koffie / thee € 2,00
Koffie / thee met bonbons € 2,60
Koffie / thee met cake € 3,20
Koffie / thee met appelgebak € 3,80
Koffie / thee met gesorteerd gebak of Petit four € 4,50
Koffie / thee met Petit four en eigen logo   € 5,00
   
Broodbuffet: 
Bruin en wit brood, luxe bolletjes, gebakken roerei en warme spek, kaas,

verschillende soorten vleeswaren, zoetigheden en een kroket.
Inclusief onbeperkt koffie, thee, melk en karnemelk.
  € 11,00

Meerprijs inclusief onbeperkt jus ‘d Orange

  € 1,50

Koffietafel: 

Bovenstaande Broodbuffet maar dan alles op tafel geserveerd.

  € 13,00

Brunchbuffet:

Bruin en wit brood, krenten- en suikerbrood, croissants en pistoletjes, huzaren- en zalmsalade, gerookte zalm en forel, kaas, beenham, ossenworst, rosbief, zoetigheden, roomboter, gebakken spekjes, roerei en warme worstjes,
inclusief onbeperkt koffie, thee, melk, karnemelk en jus ‘d Orange.

Vanaf 20 personen, tijden in overleg.

Kinderen 0 t.m. 4 jaar
Kinderen 5 t.m. 12 jaar
Volwassenen








 




€ 0,00

  € 10,00
  € 23,50

Uitbreidingen voor de bovenstaande koffietafel, brunch en broodbuffetten:

Glas Kir Royal
Glas Brachetto
Fles champagne
Soep v.d. dag met stokbrood en kruidenboter
Huzaren- of zalmsalade, 100 gram
Kipsaté, 100 gram
Vers fruit, 1 stuk
2 bollen roomijs met saus en slagroom




€ 3,00

€ 4,50
€ 85,00
€ 3,50
€ 1,50
€ 3,00
€ 1,00
€ 3,50

High Tea:

hartig en zoet met onbeperkt koffie en thee geserveerd in een leuk
Engelse servies.
1-te gang (hartig) bestaat uit: diverse mini broodjes en sandwiches met zalm, forel, carpaccio, ossenworst ed. en een klein kopje soep.
2-de gang (zoet) bestaat uit: diverse koekjes en cakejes, bonbons, brownie, soesjes ed.



Bovenstaande High Tea met een glas sekt en diverse likeuren



€ 19,50








€ 23,50

Buffet A6 (koud en warm in een keer geserveerd)

Koud: huisgemaakte rundvleessalade gegarneerd, een gemengde salade met diverse verse groenten, stokbrood, saus, kruidenboter.
Warm: langzaam gegaarde varkens procureur in roomsaus, kippendij in een oosterse kerrysaus met ananas, aardappeltaart of Vlaamse friet, wok groenten, groene sla.


€ 17,50





Buffet A6 extra
Bovenstaande Buffet met uitbreiding van warm gerookte zalm, Vitello tonato, runder goulash en ris pilav rijst.
€ 21,50

Buffet Afrit 14

Koud: Warm gerookte zalm, Hollandse haring, gerookte forel met mierikswortel, kreeftensalade, huisgemaakte zalmsalade gegarneerd met diverse garnituren, ossenworst, carpaccio, chorizo worst, Vitello tonato, huisgemaakte rundvleessalade gegarneerd met diverse garnituren, stokbrood, sauzen en diverse smeersels.
Warm: Gebakken zalm, gebakken kabeljauw, gebakken varkenshaas met roomsaus, kip koteletten, gebakken aardappelen en friet, witlof ham/kaas, seizoen's groenten en een rauwkostsalade.

€ 29,00









Buffet Knooppunt Emmeloord Culinair
(kan ook per gang besteld worden)

1-te gang: cocktail van kreeft, gepocheerde kipfilet, ananas, bleekselderij en appel;
2-de gang: warm gerookte zalm, paling, forel, haring, carpaccio, Vitello tonato, ossenworst, parmaham met meloen;
3-de gang: dubbel getrokken runderbouillon in een glas geserveerd;
4-de gang: gebakken zalm en kabeljauw, tournedos, varkenshaas, kippendij met gewokte groenten en mihoen, seizoens specialiteit als mosselen, wild of asperges, seizoens groenten, witlof ham/kaas rolletjes, groene salade, twee soorten aardappelgarnituur naar keuze;
5-de gang: luxe kaasplank met diverse geselecteerde kaassoorten en een glas dessertwijn;
6-de gang: Chocolade mousse, aardbeien of verse vruchten, bolletje roomijs en slagroom.
€ 52,50



€ 7,00


€ 10,00


€ 5,00

€ 26,00


  € 6,50


€ 7,50


Standing Diner:

Gevuld zalmrolletjes;
Rundercarpaccio;
Parmaham met meloen;
Coquilles met taugé en bamboe in teriyakysaus;
Kip wellington;
Gepocheerde zalm met wittewijnsaus;
Gebakken ossenhaaspuntjes;
Eendenborst op een bedje van puree en een rode wijnsaus;
Scroppino.

€ 42,50










Alle bovenstaande buffetten kunt u uitbreiden met:

Kopje soep met stokbrood en kruidenboter
Zoute haring met gesnipperd uitje
Visschaal (gerookte zalm, paling en meerval 3x40 gram p.p.)
Scholfilet (min. 160 gr.)
Kabeljauwfilet (min. 160 gr.)
Jonge zeetong (min. 160 gr.)
2 mini balletjes gehakt in satésaus
Kippenpoten
Kipsaté (100 gr.)
Varkenshaas medaillons in champignonroomsaus (100 gr.)
Franse beenham met saus (ong. 100 gr.)
Biefstuk van de haas (min. 100 gr.)




€ 3,50
€ 3,00
€ 7,50
€ 3,00
€ 4,00
€ 4,00
€ 1,50
€ 2,20
€ 3,00
€ 4,00
€ 3,50
€ 6,00

Desserts:

Huisgemaakte ijstaart met slagroom, sausjes en vuurwerk
Scroppino
Aardbeien met vanille saus
Dessertbuffet: verschillende ijssoorten, vers fruit, sauzen en slagroom
Grande dessert: diverse ijssoorten, verschillende bavaroises, warme kersen,
flensjes, brownies, tiramisu, slagroomsoesjes, vers fruit, sausjes en slagroom
 € 4,50
€ 3,50
€ 4,00
€ 7,00

€ 11,00

   
Menu's vanaf 20 personen (prijs op aanvraag)  
Snelweg menu:
Soep van de dag met stokbrood en kruidenboter, dagschotel, twee bollen roomijs met slagroom



Proeverij "AanEen" in tapas vorm:

Koud: gerookte zalm, paling, carpaccio, parmaham, kaas, broodjes met diverse smeersels;
Warm: gamba’s, ossenhaaspuntjes, gebakken kip, gevulde champignons, varkenshaas, kabeljauw, friet en sla.

Proeverij "AanEen" in tapas vorm (zie bovenstaand):
Uit te breiden met duo soep en een Grand dessert



High Wijn:
tussen 14:00 en 18:00, op zondag tot 17:00

Onze "High Wijn" bestaat uit: tien verschillende wijnen (wit, rosé en rood)!
Geniet van onze beste wijnen gecombineerd met bijpassende hapjes
Dit arrangement duurt ongeveer 2 uur.




Verrassing menu:
Koud voorgerecht, soep, hoofdgerecht vis of vlees, nagerecht



Menu Culinair:
Een avondvullend 8-gangen superdiner, laat u verwennen door onze kok.

Bestaande uit: koud voorgerecht, soep, warm voorgerecht, hoofdgerecht, hoofdgerecht, kaasplank, spoon, koud zoet nagerecht